top of page

Hej!


Jag heter Maria Renfors och jobbar för att Stenungsund ska få ett borgerligt styre efter valet i höst. Moderaterna är partiet för dig som tror på frihet för människor, företag och samhällen. Som vet att med frihet kommer ansvar och som vill att politiken samlas i viktiga frågor.

 

Vi ser samhällsproblemen och har förslag för att komma till rätta med dom. Vi ser möjligheterna och vill utveckla Stenungsund till en ännu bättre kommun. Jag hoppas att vi är rätt parti för dig. Läs och ta ställning!

Ser du mig på byn, stanna mig gärna. Jag vill veta vad du tycker, tänker och funderar på. Det går alltid att ringa mig direkt på telefon 0303-738228, eller mejla maria.renfors@stenungsund.se

Vår vision för framtidens Stenungsund är att vara Bohusläns expansiva nav med framtidstro och livsglädje. Vi vill förenkla människors vardag och inspirera alla till att arbeta för att förverkliga sina drömmar och ideér. Vi ska aktivt minska byråkratin och hushålla med våra gemensamma skattemedel på ett optimalt sätt.

Det ska vara lätt att leva, hela livet, i Stenungsund.

På vår hemsida har vi samlat våra mål och politiska förslag för framtiden. Här kan du också läsa mer om alla de engagerade och bra människor som ingår i vårt lag. Klicka på knappen nedan.


Allt gott tills vi ses!
Maria Renfors

bottom of page